fbpx

mult

Tapasztalat


Az ország piacvezető serleg- és érem üzletének negyed évszázados tapasztalatával a hátunk mögött garantáljuk, hogy ötleted a leghozzáértőbb kezekben lesz. Bízd magad csapatunk szakértelmére, te pedig versenyszervezőként nyugodtan koncentrálj arra, amihez te értesz a legjobban.

Kreativitás


Kreatív csapatunk grafikusai gyakorlott szakemberek, akik nem egy lehetetlen kihívást oldottak már meg. Fordulj hozzánk bármilyen ötlettel, vagy bízd ránk a teljes tervezést – garantáljuk, hogy elégedett leszel!

Szolgáltatás


Ha szeretnéd megnézni eddigi munkáinkat, belvárosi bemutatótermünkben mindig szívesen látunk, és örömmel szánunk időt arra, hogy személyesen beszéljük át az elképzeléseidet. Akár kiforrott elképzeléssel, akár egy csiszolatlan ötlettel keresel meg minket, segítünk a megvalósításban.

Minőség


Tudjuk, hogy egy érem nem csak az átadás rövid pillanataira készül – maradandó emléknek kell lennie. Minden termékünket maximális odafigyeléssel, időtálló alapanyagokból, a legkorszerűbb technológiák segítségével alkotjuk meg, hogy minőségük hosszú évek után is kifogástalan legyen.

Gazdaságosság


Magyarország élen járó serlegüzletével a hátunk mögött, évente több mint félmillió érmet forgalmazunk, hozzáértésünk garantálja, hogy a legjobb minőséget kapod majd, a legjobb áron.

Kínálat


Akár hagyományos sportérmet keresel, akár különlegesebb kivitelezésű érmeket (üveg-,kristály-, kerámia érmet, esetleg gyémánt csiszolású réz érmet) akár plaketteket, nálunk mindent megtalálsz, amit pedig nem, azt szívesen elkészítjük neked, legyen szó egyedi tervezésű akril díjról, éremről vagy jelvényről.